Artisteer 4.0 RC2 & Search Joomla


Author Message
Frank

Posted: 9/25/2012
Quote message 

Trips or bug, maybe do it differently, you see!!

First this form search code not work at me
<form class="iwc-search" name="Search" action="<?php echo $document->baseurl; ?>/index.php/component/search/">

<input type="text" value="" name="searchword">
<input type="submit" value="Search" name="search" class="iwc-search-button">
</form>

I prefer this solution for Joomla! and use own Framework
<jdoc:include type="module" name="search" />


But there is another concern in IE (8 and 9), there is a text "Soumettre la requête" (in French at me since my PC is FR) which appears on the lens image.


This problem occurs when you use the search module of Joomla.
I added the CSS tag form.iwc-search input[type="submit"]
I used the text-indent to move the text far far away.
text-indent: 5000px;

The image is only 24px wide. it would suffice to 50px but ...

Frank
 
Daviator

Posted: 9/26/2012
Quote message 

Artisteer denied that this was a bug but there is a workaround:

In the search module, change the Box label to &nbsp;


 
Frank

Posted: 9/27/2012
Quote message 

Hi,

Is not the Box label, tested ! O:)
If this is the case, it would be the same in FF
Plus it is not the text of Box label
 
Daviator

Posted: 9/28/2012
Quote message 

Can I get the URL to your site?
 
Uwe

Posted: 10/16/2012
Quote message 

Hallo,
I have the same Probem like Frank with Joomla 2.5 and Internetexplorer 9.
In german was the Text "Anfrage senden" but I can't find any Place where this text was defined.
Maybe there is a problem with Icontext in the searchbox. When I change the color
of Icontext in artisteer 4 then the color over the icon has changed.


 
Alan

Posted: 12/31/2012
Quote message 

I had posted about this here: http://www.artisteer.com/Default.aspx?post_id=210049&p=forum_post before I found this thread.

It seems to be an IE issue and can be fixed by assigning a value to the value field - even a null string seems to work. I've managed to do this by manually editing a local file and opening it in IE and the 'Submit Query' text disappears, but does anyone know where in the joomla code this can be altered?
 
Alan

Posted: 12/31/2012
Quote message 

I've posted about this on the joomla forum since it seems to be something that joomla could fix and nothing to do with Artisteer: http://forum.joomla.org/viewtopic.php?f=615&t=783652

Go there for any further updates.
 
Beth

Posted: 1/17/2013
Quote message 

I am having this exact issue but it's in Firefox and Chrome. And I'm also having an issue that my search button isn't the color I set buttons to be!

http://174.120.9.6/~sizzlenc/upgrade/index.php/spokane-sizzle2