Print, Email, Editor etc. icons not showing in Joomla 3.0.3


Author Message
JR

Posted: 4/24/2013
Quote message 

Hi
Just downloaded the Artisteer 4.1.0.59861, and createde a template.
I uploaded the Template to a Joomla! 3.0.3 installation, but the Icons is not showing - i tried to change template to the default template, it shows the icons with no problem.

Have i done some thing wrong when i designed the template, or doesn't Artisteer 4.1.0.59861 works with Joomla! 3.0.3 ??

Regards
JR
 
Garry

Posted: 4/24/2013
Quote message 

Make sure you have added that icons from: Content-> Post Header-> Icons
 
JR

Posted: 4/25/2013
Quote message 

Quote Garry:

Make sure you have added that icons from: Content-> Post Header-> Icons

Qui, and tried the same template in a 2.5.9 Joomla! icons is showing like they should ??
Must be something with Artiesteer 4.1 and Joomal 3.x comparabilities.

Regards
JR
 
Dennis

Posted: 4/30/2013
Quote message 

Same for Joomla 3.1

Any Solution?

Regards,
Dennis
 
JR

Posted: 5/8/2013
Quote message 

The solution is to change .Art-postemailicon to .icon-envelope & .Art-postprinticon to .icon-print in the css file.
It seems that Artiesteer haven't updated there Joomla! export correct to output Joomla! 3 templates as the names of the above has changed...

Also the still include the pdf icon even that has been gone in Jooma! sin v 1.7, but hey there is no reason to slim down the css files and images, course every one on the web are using a +10mbit connection??

Regards
JR
 
Kamshaft

Posted: 7/18/2013
Quote message 

I'm having the same issue. Everything else seems good, but the icons are ALL missing. Could this be from a upconversion of a template? Going from a 1.5 template to 3.0?
 
Björn Isebaert

Posted: 7/28/2013
Quote message 

Same problem here - it was working fine in 2.5 but not in 3.0. Strange thing also: when I enable the 'Print icon', I just get a text saying "Print", but that doesn't happen with any of the other possible icons.
I hope it gets solved soon!
 
Fabio

Posted: 8/12/2013
Quote message 

Hello, same problem here. Solved the icons problem i'm still facing the "print" text (not email text).. using joomla 3 and artisteer 4.1.0
Hey guys please have a look into it.
THX
 
lemur501

Posted: 8/16/2013
Quote message 

hello
do you have found a solution to probleme

because I have same probleme and I don t found solution

thank
 
Juanra

Posted: 8/27/2013
Quote message 

Hello,

Can anyone suggest a solution to the problem?

thanks
 
Marc

Posted: 10/10/2013
Quote message 

anyone with a solution?
 
Georg

Posted: 10/11/2013
Quote message 

Please check out what font you use in artisteer. I miss all post-icons with the font "Lucida Grande".
 
Dale

Posted: 5/12/2014
Quote message 

Quote JR:

Change .Art-postemailicon to .icon-envelope & .Art-postprinticon to .icon-print in the css file.
Regards
JR


Worked for me :-)
 
NathanJay

Posted: 9/29/2014
Quote message 

Hi guys, i have more or less the same issue just downloaded latest 4.2 and no matter what i do i keep on only getting Text where the edit icon is and i did enable all the icons in the content section even played with them by selecting others to maybe see if its not just the icons been Corrupt , but NO luck :( please help,
 
Eileen
Artisteer Team

Posted: 10/1/2014
Quote message 

Hello NathanJay,
as far as I remember this is an issue in Artisteer version. I would recommend that you upgrade to Artisteer 4.3 and re-export template
http://www.artisteer.com/?p=news
 
Andy

Posted: 10/21/2015
Quote message 

Quote Eileen:

Hello NathanJay,
as far as I remember this is an issue in Artisteer version. I would recommend that you upgrade to Artisteer 4.3 and re-export template
http://www.artisteer.com/?p=news


 
Andy

Posted: 10/21/2015
Quote message 

I'm running Artisteer 4.3 with Joomla 3.4.4 and it still seems to be an issue
 
kemo

Posted: 11/17/2015
Quote message 

as far as I remember this is an issue in Artisteer version. I would recommend that you upgrade to Artisteer 4.3 and re-export template

[URL=https://www.surveymonkey.com/r/HW7ZQBV]شركة تنظيف خزانات بالرياض[/URL]
[URL=https://www.surveymonkey.com/r/HW7ZQBV]تنظيف خزانات بالرياض[/URL]
[URL=https://www.surveymonkey.com/r/SQGMVVG]شركة كشف تسربات المياه بالرياض[/URL]
[URL=https://www.surveymonkey.com/r/SQGMVVG]شركة كشف تسربات بالرياض[/URL]
[URL=https://www.surveymonkey.com/r/SWRKMJ8]شركة نقل اثاث بالرياض[/URL]
[URL=https://www.surveymonkey.com/r/SWRKMJ8]شركة نقل عفش بالرياض[/URL]

 
kemo

Posted: 11/17/2015
Quote message 

as far as I remember this is an issue in Artisteer version. I would recommend that you upgrade to Artisteer 4.3 and re-export template

https://www.surveymonkey.com/r/SWRKMJ8
https://www.surveymonkey.com/r/HW7ZQBV
https://www.surveymonkey.com/r/SQGMVVG
 
Boris

Posted: 9/8/2016
Quote message 

I'v the same problem with the print-icon. It won't show. Switching to a standardBeez template and no prolemn...

I'm using the last version of everything, changed the code like suggested… nothing works. Anyone (from Artisteer) with a sollution?

Greetz, Boris